TABASCO

De finder mig ALDRIG......
Se, Flamme aner ikke jeg ér her......

 

 

Nu leder Samba også......
Jeg dukker mig lige......

 

 

hi hi hi… hun ser mig ikke......
VOILA…Her er jeg…TABASCO

 

 

DK Toonscat´s TABASCO, harlekin blå uspec. tabby & hvid (FD LO 146641) har en helt unik udstråling.  RO og RUMMELIGHED, dét er TABASCO  :O)   Han er vidunderlig at være sammen med for alle. Mennesker som katte. Blid og mild af natur. Vær bare den mindste smule stresset – og kig så TABASCO i øjnene – så falder du HELT ned på jorden :o) Han har den blødeste pels, store fine skovkatteører, en fin profil samt en lang flot hale med charmerende hvid halespids. TABASCOS far er DK Starkad´s Ramses II.  Mor: DK Østersø´s Bailey.

 

TARA
Tara
Tara
Tara
DK Indina Fortuna´s TARA, blå tortie (blå og creme), FD LO 147308 elsker at ligge på ryggen i vores favne. Mens vi nusser hende holder hun øjenkontakten og aer os blidt på hagen med den ene pote :O) TARA spinder blot vi går forbi hende og så går hun CATWALK, så diverse supermodeller godt kan gå hjem og lægge sig ;o) KÆRLIG og BLID, dét er TARA :O)  

 

SAMBA
Samba
Samba
Samba

DK Kajensas SAMBA sort tortie & hvid  (FD LO 140061) er husets DRONNING, og hun VED DET! 
KLOG OG KONTAKTSØGENDE, dét er SAMBA :O)  

 

OBELIX
Obelix
Obelix
Obelix
Obelix
DK Kajensas OBELIX er halvbror til Flamme og helbror til Samba, dog ikke fra samme kuld. Han er 2 år. FØLSOM OG PUTTEGLAD, dét er OBELIX :O)   Hvis vi ikke havde andet at lave, ville han ligge oven på én af os hele tiden :o) Man kan ”tale” med OBELIX: Du siger ”miauw” – han siger ”miauw” – og sådan kan I fortsætte så længe DU gider ;O)   OBELIX er kastrat.

 

FLAMME
Flamme
Flamme
Flamme
Flamme
Flamme
Flamme
DK Kajensas FLAMME er halvbror til Obelix og Samba. IMØDEKOMMENDE OG RUMMELIG, dét er FLAMME. Alle nye katte i huset bliver budt velkommen af ham. Man kan ALTID forvente, at FLAMME vil putte, trøste, forsvare og vaske én, hvis man er kat i vores hus. Når vores familie spiser aftensmad, får han som den eneste kat lov at spise med. Han går en runde, og får en lille smagsprøve af hvert enkelt familiemedlem. Han kommer kun én gang til hver, og når han har været hos os alle, går han igen.  Da han var lille kaldte vi ham ”stumphale”.  Dén  tid er forbi ;o))  FLAMME er kastrat.

 

SAMBA & TABASCOs sønner!
Flamme
Flamme
Samba og Tabascos søn Baloo
Samba og Tabascos søn Banjo