NEDENSTÅENDE KILLINGER ER FRA 2012 - OG SOLGT...
VI FORVENTER NÆSTE KULD I 2014 
Moderen vil blive vores Koko. Hun er cremefarvet m. sølv - har flotte linjer -  er harmonisk, kærlig, omsorgsfuld og opfindsom :) Faderen skal vi på jagt efter :) 

Vi har den 6. maj 2012 taget imod 6 smukke Norske Skovkattekillinger.

5 KILLINGER ER SOLGT. VI AVLER VIDERE PÅ KOKO.

Tre er meget lyse cremefarvede (de to er drenge den tredje er pige) - to blåtortie piger - og en helt blå dreng. Både mor og far er sølvkatte - og det tyder på, at alle 6 killinger har sølv. Begge forældre er testet GSD IV normale.

Alle er velskabte og alle vejede over 100 gram ved fødslen. Alle tager flot på og stortrives. 9 uger gamle sutter de alle stadig hyppigt mælk hos mor =) - og Hiawatha sniger sig, så ofte han kan, til en ekstra tår, når mor selv står og spiser =D

 

 Tommelise

DK Tailtips Indianerkuld:

 

Indianerkuldet - 9 uger gamle

Indianerkuldet
Indianerkuldet
Indianerkuldet

Noshi - han - blå (formentlig med sølv) og lidt hvidt - SOLGT til Rikke :)

Noshi er en rolig og putteglad lille kat.

Man kan alt med Noshi. Hvis ingen af hans søskende har tid til at nusse - jamen så har Noshi da. Får han nus på maven, så er han glad, og han bliver altid liggende, til man ikke gider mere.

Noshi er en lille forsigtig kat. Men også nysgerrig. Så ind imellem kan han godt blive meget overrasket - især når Pocahontas kommer springende op som trold af en æske lige foran ham. Så spinger han 20 cm lige op i luften - men allerede inden han lander, begynder benene at bevæge sig. Så når han lander igen, er han allerede i fuld firspring på vej for at "overfalde" Pocahontas =)

Noshi kan godt lide huler - gerne så han kan gemme sig helt væk. Så gæt hvem vi nogle gange leder ret lang tid efter...?

Yndlingsret: god torskerogn =) MUMS

Noshi (1)

Noshi 9 uger

Noshi (1)

Noshi 9 uger

Noshi (1)

Noshi 6 uger

Noshi

Noshi - 4 uger

Noshi

Noshi - 3 uger

Noshi

Noshi - 3 uger

Pocahontas - hun - blå/sølv makreltabby - solgt til Louise og Thomas

Pocahontas er en kælen, kreativ og tillidsfuld lille kat.

Fuld af energi og gå på mod. 

Den mindste i kuldet - men det tror vi ikke, hun selv er klar over. Hun sover helst blødt og dejligt. Gerne OVEN på sine søskende =)

Pocahontas er meget nysgerrig. ALT skal undersøges. Interessant er vaskemaskinen, når den kører rundt. Støvsugeren er spændende. Pocahontas kan drible med bolde - køkkenruller (uden papir) og andet legetøj, hvor hun med skiftevis højre og venstre pote elegant får legetøjet hen over gulvet.

Pocahontas var tæt på at blive solgt til Frankrig, men i sidste øjeblik overhalede Fredericia indenom - så nu kan hun fortsætte sit liv i Danmark.

Pocahontas (1)

Pocahontas - 9 uger

Pocahontas (1)

Pocahontas - 9 uger

Pocahontas (1)

Pocahontas - 6 uger

Pocahontas

Pocahontas - 4 uger

Pocahontas

Pocahontas - 3 uger

Pocahontas

Pocahontas - 3 uger

HIAWATHA - HAN - CREME/SILVER BLOTCHED TABBY - SOLGT

Hiawatha er en rolig og tillidsfuld lille kat. På den ene side er han altid blid og kærlig. Han elsker at blive gået rundt med og nusset samtidig. På den anden side har han en STOR portion selvtillid. Så meget, at han kan sætte sig hen foran en af vores helt store hankatte. Hiawatha gør sig så stor han kan og begynder at hvæse... Den meget store hankat sidder jo næsten smilende og overbærende og kigger ned på ham =) Når Hiawatha finder ud af, at han ikke får jaget den store væk - men i stedet bliver klappet forsigtigt oven på hovedet af en pote på størrelse med hans eget hovede - giver han op - foretager en lille overspringshandling, som fx at vaske pote, og så blander han sig igen i en leg med sine søskende - som om ingen ting var hændt =)

Hiawatha udvikler sig til at blive mere og mere selvstændig. Snupper turen gennem kattelemmen til garagen i et elegant spring - og wupti - helt ny verden at udforske...

Hiawatha er gudesmuk - se fotos =)

Hiawatha (2)

Hiawatha - 9 uger

Hiawatha (2)

Hiawatha - 9 uger

Hiawatha (1)

Hiawatha - 9 uger

Hiawatha (1)

Hiawatha - 9 uger

Hiawatha (1)

Hiawatha - 6 uger

Hiawatha

Hiawatha - 4 uger

Hiawatha

Hiawatha - 3 uger

Hiawatha

Hiawatha - 3 uger

Takhi - hun - blå tortie sølv tabby med lidt hvidt - SOLGT

Takhi er en SMUK, kælen, nysgerrig og legesyg lille kat. Hun minder MEGET om sin smukke mor Tommelise. Hun har endnu mere sølv i sin pels end mor har og fine tufser på ørerne. Mere og mere creme dukker op i hendes tortie-pels. Takhi skal altid lige se, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Hun går gerne på et lille eventyr for sig selv - men hun vil også rigtig gerne putte og blive aet. Takhi er meget omsorgsfuld overfor sine søskende. Hun vasker dem gerne - og hendes mor bliver også vasket =) Takhi synes at koste er noget af det sjoveste der findes, så hun "hjælper" altid med at feje. Til stor fornøjelse for både hende og os =) Hun er meget kontaktsøgende. Kommer og sætter sig på rumpen og kigger op på os, indtil vi tager hende op =)

Hvem kan rulle sig sammen til en kugle, og på den måde presse kattelemmen til garagen op? Det kan Takhi =) Absolut ikke særlig elegant, når hun lander på ryggen på måtten, men igennem lemmen kommer hun jo =)

Takhi er altid den første der kommer løbende, når vi trommer med neglene på fadet, hvori der serveres torskerogn - MUMS =)

Ofte ses Takhi trisse rundt og efterabe sin mor, Tommelise. Ret sødt, især fordi det er de to, der ligner hinanden så meget.

Når jeg nu ligger her på ryggen og næsten sover, så må I gerne komme og nusse mig på maven =)

Takhi har allerede store fine "snesko".

Hvis vi ikke havde Takhis mor i forvejen, ville vi helt sikkert beholde hende som avlshun =)

Takhi (2)

Takhi - 9 uger

Takhi (2)

Takhi - 9 uger

Takhi (1)

Takhi - 9 uger

Takhi (1)

Takhi - 9 uger

Takhi (1)

Takhi - 6 uger

Takhi

Takhi - 4 uger

Takhi

Takhi - 3 uger

Takhi

Takhi - 3 uger

Yiska - han - creme/sølv - solgt

Yiska er en rolig og blid lille kat. 

Han kan noget, som ingen andre katte kan =) Gå baglæns gennem en kattelem =D

Yiska (1)

Yiska - 9 uger

Yiska (1)

Yiska - 6 uger

Yiska

Yiska - 4 uger

Yiska

Yiska - 3 uger

Yiska

Yiska - 3 uger

Koko - hun - creme/sølv makrel tabby - VORES NÆSTE AVLSHUN =)

Koko er en nysgerrig og meget aktiv lille kat. Hun er gudesmuk - så er det sagt.  Lys creme med sølv. Hun er stor og robust - den største i kuldet. Hun er kælen og kærlig. Hun er initiativrig og legesyg. 

Koko elsker at blive nusset, og hun vil gerne putte heeelt ind til os. Når hun bliver aet i nakken og på ryggen spinder hun så højt, at man kan høre hende i hele stuen. Hun er en meget lidenskabelig lille kat. Gør ikke noget halvt. Enten har hun tid/lyst til at kæle - og så får den hele armen. Eller også har hun ikke tid/lyst, fordi hun har gang i en leg - og så kan vi lige så godt opgive at få hendes opmærksomhed =) 

Koko (1)

Koko - 9 uger

Koko (1)

Koko - 9 uger

Koko (1)

Koko - 6 uger

Koko

Koko - 4 uger

Koko

Koko - 3 uger

Koko

Koko - 3 uger

De stolte forældre

Tommelise og Malthe

Tommelise har født 6 velskabte killinger 6. maj (GSD IV normal)

Tommelise og Malthe

DK Hawie-Cats Malthe er faren. (GSD IV normal)

Køb af vore killinger

Vi forbeholder os ret til at vejlede og udspørge især førstegangskøbere af disse vidunderlige katte. Vi vil gerne være sikre på, at du nøje har overvejet om du har hjerterum og overskud til en sådan guldklump i dit liv. Køber  du to søskende-katte, vil prisen for kat nr 2 blive lidt reduceret, idet vi mener, at langt de fleste katte nyder hinandens selskab - og hvem er vel bedre at dele sit liv med end ens egen søster eller bror :o)

Reservering af en killing koster kr 1.000,- og tilbagebetales ikke, hvis reserveringen fortrydes. Restbeløbet betales kontant ved afhentning eller levering af killingen.

Killinger er vaccineret første gang inden de er 12 uger gamle og flytter hjemmefra. De er dyrlægekontrolleret fra top til pote - og de har selvfølgelig stamtavle - ellers er det jo ikke en ægte Norsk Skovkat.

Vi forbeholder os ret til at afvise en køber.

Vi kan kontaktes pr mail jaaks@privat.dk  eller Jannes mobil 23 71 60 81 eller Tommys mobil 23 26 24 06